ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον Πειραιά και άλλοι 120 μετανάστες και πρόσφυγες από νησιά του Αιγαίου

Στον Πειραιά και άλλοι 120 μετανάστες και πρόσφυγες από νησιά του Αιγαίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη διάσωση και περισυλλογή 43 μεταναστών και προσφύγων, σε ένα περιστατικό έρευνας και διάσωσης που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή.

Επίσης, το ίδιο διάστημα 85 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάστηκαν από λέμβους σε δύο περιστατικά που σημειώθηκαν στα νησιά Λέσβος και Χίος.

Στο μεταξύ, στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό «Νήσος Σάμος» μεταφέροντας 79 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 11 από τη Χίο.

Στις 08.05 στο λιμάνι του Πειραιά με το οχηματαγωγό πλοίο blue star 1 φθάνουν άλλοι 16 μετανάστες από την Κω και 19 από τη Λέρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain – Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ

Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν – Σκληρές δηλώσεις και απειλές

Το Μαρόκο δήλωσε ότι προειδοποίησε την Ισπανία μετά τη δικαστική απόφαση για τη μετάναστευση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr