ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας, την ώρα που θα διενεργείται η τριμερής συνάντηση με τον υπουργό και την τράπεζα, προκηρύσσει η Ομοσπονδία Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδος (ΟΤΟΕ), με αφορμή τις απολύσεις στις οποίες προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ομοσπονδία προκηρύσσει πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου, από τις 7.45 μέχρι τις 11 το πρωί και συγκέντρωση στις 7.15 έξω από τα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αμερικής.
Μεταξύ άλλων, η ΟΤΟΕ γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων στον κλάδο.























































