ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αγνοείται από το μεσημέρι της Δευτέρας μία 60χρονη λουόμενη στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Ιωάννη Πόρτο στην Τήνο.
Σε εξέλιξη είναι έρευνες όπου συμμετέχουν δύο πλωτά σκάφη του λιμενικού, οι οποίες όμως παραμένουν άκαρπες έως τώρα.
Εν τω μεταξύ, στο νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ οδηγήθηκε ένας 47χρονος κολυμβητής που περισυνελέγη χωρίς τις αισθήσεις του χθες το απόγευμα, από ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, στη θαλάσσια περιοχή Γιαννίτσι στη νότια Εύβοια.
Ο 47χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαραθώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν στη ζωή και διαπίστωσαν το θάνατό του.























































