ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Συντάξεις, Συνταξιούχοι,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από την Τρίτη, 28 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η καταβολή των συντάξεων του Φεβρουαρίου του 2020 στους δικαιούχους. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου του 2020.
Αναλυτικά:
Ο ΟΑΕΕ, ο ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλουν την Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 τις συντάξεις.
Την ίδια μέρα θα καταβάλει και ο ΟΠΕΚΑ τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων.
Ενώ το Δημόσιο, το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 τις συντάξεις.
Την ημέρα αυτή θα καταβληθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.
Τέλος επισημαίνεται πως το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει την Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020 τις επικουρικές συντάξεις Φεβρουαρίου 2020.























































