ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Γιώργος Κουμουτσάκος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γαλλική πρόταση μετεγκατάστασης 400 αιτούντων άσυλο στη Γαλλία, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργου Κουμουτσάκου με τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εργασιών της Υπουργικής Συνόδου του ΟΟΣΑ για τη μετανάστευση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, στη συνάντησή τους που έγινε ενόψει και της επίσκεψης του Γάλλου υφυπουργού Εσωτερικών Λοράν Νουνέζ στην Αθήνα τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, επιβεβαιώθηκε η γαλλική πρόταση μετεγκατάστασης 400 αιτούντων άσυλο στη Γαλλία, που είχε υποβάλλει ο κ. Καστανέρ με επιστολή του στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Επίσης, σημειώνεται πως ο κ. Καστανέρ τόνισε στον κ. Κουμουτσάκο ότι η Γαλλία στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού/προσφυγικού ζητήματος.
Τέλος, όπως επισημαίνεται οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνέχιση των επαφών και συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας ενόψει των προσεχών διαπραγματεύσεων για το Ευρωπαϊκό Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου.






















































