Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η έκθεση νεκροτομής δικαιώνει τους γονείς για το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου

Η έκθεση νεκροτομής δικαιώνει τους γονείς για το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέλος και τυπικά στην ταλαιπωρία του πατέρα και του θείου, καθώς και των υπόλοιπων συγγενών του 11 μηνών βρέφους από τη Συρία, ο θάνατος του οποίου εξελίχθηκε σε σίριαλ, καθώς στην αρχή εκφράστηκε η άποψη περί σεξουαλικής κακοποίησης, κάτι που ανέφερε και ένας από τους ιατροδικαστές που διενήργησαν τη νεκροτομή τη Δευτέρα.

Η εκδοχή αυτή φαίνεται πως ανατρέπεται και από την επίσημη έκθεση νεκροτομής, η οποία υποβλήθηκε γραπτώς στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Η έκθεση, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, δεν αναφέρει πουθενά για σεξουαλική κακοποίηση.

Αναφέρει, ότι από τη νεκροτομή παρατηρήθηκαν στην πρωκτική και την περιπρωκτική περιοχή του βρέφους σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος οργάνου.

Αυτό, όπως λένε οι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, είναι απόλυτα συμβατό με τη θεραπεία με υποκλυσμό που γινόταν στο μωρό, λόγω συχνών κρίσεων επιληψίας από σοβαρό πρόβλημα μικροεγκεφαλίας από την οποία έπασχε, κάτι που επιβεβαιώνει και ο θεράπων ιατρός.

Κατόπιν αυτού, οι δύο άνδρες οι οποίοι από την αρχή ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι με τις Αρχές, αφέθηκαν και τυπικά ελεύθεροι και θα αποχωρήσουν από την Ασφάλεια, όπου παρέμεναν με δική τους θέληση μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, αφού δώσουν μια τυπική τελευταία κατάθεση.

Στο πλευρό των δύο Σύρων ήταν και αλληλέγγυοι ομοεθνείς τους, οι οποίοι περίμεναν έξω από την ΓΑΔΑ σε ένδειξη συμπαράστασης, για να τους συνοδεύσουν στο σπίτι τους.

Τα αίτια θανάτου του βρέφους δεν διευκρινίστηκαν από την νεκροτομή, όπως αναφέρει η έκθεση και αναμένονται οι ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, που θα ρίξουν φως στο συγκεκριμένο σημείο της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι από την αρχή η προανάκριση έγινε με την εποπτεία του εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος ενημερωνόταν για κάθε στοιχείο που προέκυπτε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τούρκοι συνοριοφύλακες σκότωσαν Σύρο πρόσφυγα – Άνοιξαν πυρ σε ομάδα και με γυναίκες

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ηθοποιός από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μέλος σπείρας που έκλεβε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr