ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Δικαστική Εξουσία, Δικαστικό Σώμα, Ξένη Δημητρίου, Σκάνδαλο Novartis,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η 10ωρη κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, στον αντεισαγγελέα του ανωτάτου ποινικού δικαστηρίου Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς στο σκάνδαλο Novartis.
Η κυρία Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε σε όλους τους ισχυρισμούς του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, που έχει αναφέρει στις απόρρητες αναφορές του σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.
Τις επόμενες ημέρες, η κατάθεση της κ. Δημητρίου θα διαβιβαστεί από τον κ. Ζαχαρή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τις ευθύνες του Δ. Παπαγγελόπουλου σε σχέση με την υπόθεση.























































