ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι κατέθεσε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για το σκάνδαλο Novartis

Τι κατέθεσε η πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου για το σκάνδαλο Novartis
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης η 10ωρη κατάθεση της πρώην εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου, στον αντεισαγγελέα του ανωτάτου ποινικού δικαστηρίου Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος ερευνά τους δικονομικούς χειρισμούς στο σκάνδαλο Novartis.

Η κυρία Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησε σε όλους τους ισχυρισμούς του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γιάννη Αγγελή, που έχει αναφέρει στις απόρρητες αναφορές του σχετικά με τους χειρισμούς στην υπόθεση της φαρμακοβιομηχανίας.

Τις επόμενες ημέρες, η κατάθεση της κ. Δημητρίου θα διαβιβαστεί από τον κ. Ζαχαρή στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τις ευθύνες του Δ. Παπαγγελόπουλου σε σχέση με την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών – Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα

Υποκλοπές: Νέες σφοδρές αντιδράσεις για τoν Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Κων. Τζαβέλλα

Υποκλοπές: Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών ζητά παραίτηση Τζαβέλλα από τον Άρειο Πάγο

Σκληρή δήλωση Φαραντούρη για υποκλοπές: «Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Τζαβέλλας (…) αυτή τη στιγμή προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία σε αυτούς που τον διόρισαν»

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης διαβρώνει τους θεσμούς για να μείνει στην εξουσία – Εξεταστική για τις υποκλοπές θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr