ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Σκάνδαλο Novartis,


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Ο... «δίχως δίπλωμα» Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον «κακοποιητή της δημοκρατίας» Μητσοτάκη
Τα πέντε μέτρα του Τσίπρα για να σωθεί ο λαός και η πατρίδα - Δωρεάν μεταφορές, φθηνή ενέργεια, στεγαστικό, κατάργηση
Οι όροι της συμφωνίας Τραμπ με Ιράν - Παράταση της κατάπαυσης του πυρός για 60 ημέρες
Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η προστατευόμενη μάρτυρας της υπόθεσης Novartis «Αικατερίνη Κελέση» και το βράδυ της Δευτέρας, στις 20.30 αναμένεται να καταθέσει στη ΓΑΔΑ στην Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή.
Όπως ενημέρωσε, η ΕΛ.ΑΣ. στις 13.35 του Σαββάτου η «Κελέση» προσήλθε αυθορμήτως στο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εξετασθεί από την Ειδική Κοινοβουλευτική Επιτροπή.
Από την Επιτροπή κρίθηκε ότι δεν συντρέχουν πλέον οι όροι για τους οποίους εκδόθηκε το από 19-02-2020 ένταλμα βίαιης προσαγωγής και ήρθη η ισχύς του, υπό την προϋπόθεση της εμφάνισής της την 24-02-2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 στο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων, προκειμένου να εξετασθεί.
Κατόπιν αυτού συντάχθηκαν οι προβλεπόμενες από τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας εκθέσεις και η μάρτυρας αποχώρησε.
Υπενθυμίζεται ότι και ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης», που επίσης εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ, χθες, έχει οριστεί να εξεταστεί τη Δευτέρα στις 16.00, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ με τεχνητά μέσα.























































