ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χίος: Δεκάδες Εθνοφρουροί πήγαν να παραδώσουν τα όπλα τους διαμαρτυρόμενοι για τα ΜΑΤ

Χίος: Δεκάδες Εθνοφρουροί πήγαν να παραδώσουν τα όπλα τους διαμαρτυρόμενοι για τα ΜΑΤ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεκάδες Εθνοφρουροί της Χίου συγκεντρώθηκαν στην Ταξιαρχία με τον οπλισμό τους, όπλο και κιβώτιο με σφαίρες, με στόχο να τον παραδώσουν διαμαρτυρόμενοι για την βιαιότητα των ΜΑΤ και την Κυβερνητική πολιτική βίας στο μεταναστευτικό – προσφυγικό πρόβλημα, μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα «Αλήθεια».

Μετά από συζήτηση που είχε μαζί τους ο Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος Σταύρος Παπασταθόπουλος, δέχτηκαν να μην πραγματοποιήσουν την παράδοση, δίνοντας προθεσμία στην κυβέρνηση το γρηγορότερο να αποσύρει τα ΜΑΤ και να ματαιώσει την δημιουργία Κλειστού Μεταναστευτικού κέντρου και στο Αίπος, πέρα από την ΒΙΑΛ, που παραμένει σταθερά με 5500 – 6000 μετανάστες – πρόσφυγες.

Πρόσθεσαν ακόμα ότι τους πείραξε ιδιαίτερα η χρησιμοποίηση από τα ΜΑΤ και την κυβέρνηση για την έναρξη εργασιών στο Αίπος Στρατιωτικής δύναμης του Μηχανικού.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο – Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε

Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο

Πάρος: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του τετράχρονου

Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr