Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επεισόδια μικρής έντασης στον Έβρο με μετανάστες – Τουρκικά ΜΜΕ: «Καταφθάνουν ορδές»

Επεισόδια μικρής έντασης στον Έβρο με μετανάστες – Τουρκικά ΜΜΕ: «Καταφθάνουν ορδές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επεισόδια μικρής έντασης σημειώθηκαν νωρίτερα στον φράχτη του Έβρου μεταξύ ελληνικών Αρχών και μεταναστών. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες του evrospress.gr, όλα ξεκίνησαν όταν 500 μετανάστες προσπάθησαν να μπουν στον Έβρο, στην περιοχή των Καστανεών.

«Περίπου 100 άτομα παράνομοι μετανάστες που διασχίζουν τα χωράφια περνούν από την Πύλη Πάγαρουλε και μεταβαίνουν στην Πύλη Καστανιές στην Ελλάδα με τα πόδια.

»Ωστόσο, οι Έλληνες στρατιώτες δεν επέτρεψαν στους μετανάστες να διασχίσουν τη χώρα τους, μεταφέροντας το λεωφορείο στην προστατευμένη ζώνη», μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι Έλληνες στρατιώτες έκλεισαν τη νεκρή ζώνη με λεωφορείο, λέγοντας ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στη χώρα οι μετανάστες, προσπαθώντας να τους μεταπείσουν ώστε να επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία.

Οι μετανάστες αυτή την ώρα βρίσκονται σε αναμονή στην ουδέτερη ζώνη, ενώ σημειώνεται πως η κατάσταση σε λίγες ώρες θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη καθώς όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από ώρα σε ώρα καταφθάνουν ορδές μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr