Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκάδες μετανάστες πέρασαν τον Έβρο – Είναι κυρίως από Αφγανιστάν και Πακιστάν

Δεκάδες μετανάστες πέρασαν τον Έβρο – Είναι κυρίως από Αφγανιστάν και Πακιστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Παρά τις δηλώσεις και την τεράστια κινητοποίηση που υπήρξε τόσο απ’ την Αστυνομία όσο και από τις ένοπλες δυνάμεις, παρά την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην περιοχή και τις δηλώσεις του ίδιου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, γέμισαν το βράδυ η Ορεστιάδα και πολλά χωριά του Έβρου από μετανάστες, υποστηρίζει η τοπική ιστοσελίδα evros-news.

Η ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες απ’ την βροχερή Ορεστιάδα, με περίπου 30 αλλοδαπούς κάθε ηλικίας να κυκλοφορούν ανενόχλητοι ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην περιοχή της Φοιτητικής Λέσχης και να κατευθύνονται προς το Κολυμβητήριο της πόλης.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας από χωριά της περιοχής του Σουφλίου, Λαγυνά, Φυλακτό, Λύρα, Λυκόφη, αναφέρουν ότι οι κάτοικοι τους βλέπουν μέσα στα χωριά μετανάστες από Πακιστάν, Αφγανιστάν και άλλες χώρες, να κυκλοφορούν χωρίς κανένα πρόβλημα και έχοντας περάσει απ’ την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου.

Κυνηγητό των αστυνομικών στον κάμπο του Τυχερού αλλά και στις περιοχές κοντά στο Τελωνείο των Κήπων, για την σύλληψη μεταναστών που κατάφεραν να περάσουν στην ελληνική πλευρά, αφού η συνοριογραμμή είναι τεράστια και αν δεν χρησιμοποιηθεί ο στρατός να φυλάξει τα σύνορα κατεβαίνοντας στο ποτάμι, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση.

Οι Τούρκοι άλλωστε όχι μόνο δεν αποτρέπουν, αλλά διευκολύνουν όσους θέλουν να περάσουν στην Ελλάδα, λέγοντας τους ότι θα μπορέσουν στη συνέχεια να προωθηθούν προς την Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Η Θράκη είναι παραμελημένη – Η Πολιτεία να αξιοποιήσει όλα τα εργαλεία για να φέρει ανάπτυξη

Οι μισοί Ουκρανοί πρόσφυγες δεν θα επιστρέψουν στην Ουκρανία

Νίκος Δένδιας για επέτειο απελευθέρωσης Θράκης: Γεωπολιτικός ρόλος και ενεργειακός κόμβος μέγιστης σημασίας

Αχαΐα: 23χρονος Αφγανός βίασε 62χρονη σε χωράφι

Ο Λίβανος από την Τρίτη 14/5 «επιστρέφει» Σύρους πρόσφυγες στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr