Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Thrakinea: Αυτά τα χημικά πετάνε στους Έλληνες αστυνομικούς άτομα μεταξύ των μεταναστών

Thrakinea: Αυτά τα χημικά πετάνε στους Έλληνες αστυνομικούς άτομα μεταξύ των μεταναστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νωρίτερα αναμεταδώσαμε, από τοπικές ιστοσελίδες της Θράκης, ότι άτομα μεταξύ των μεταναστών στις Καστανιές πετάνε δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς.

Επίσης, σε άλλη ανάρτηση γράψαμε ότι, «μπαχαλάκηδες» τζιχαντιστές και Γκρίζοι Λύκοι πρωταγωνιστούν στα επεισόδια, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας στα τουρκικά.

Η τοπική ιστοσελίδα Thrakinea δημοσίευσε φωτογραφία τουρκικού δακρυγόνου, που σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ρίχτηκε προς τους Έλληνες αστυνομικούς.

«Δείτε τα δακρυγόνα που πέταγαν στους Έλληνες αστυνομικούς μετανάστες οι οποίοι είναι συγκεντρωμένοι στα σύνορα και προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα. Προφανώς τα δακρυγόνα κάποιος τους τα έδωσε», υποστηρίζει η τοπική σελίδα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr