ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Τουρκία,


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νωρίτερα αναμεταδώσαμε, από τοπικές ιστοσελίδες της Θράκης, ότι άτομα μεταξύ των μεταναστών στις Καστανιές πετάνε δακρυγόνα στους Έλληνες αστυνομικούς.
Επίσης, σε άλλη ανάρτηση γράψαμε ότι, «μπαχαλάκηδες» τζιχαντιστές και Γκρίζοι Λύκοι πρωταγωνιστούν στα επεισόδια, φωνάζοντας υβριστικά συνθήματα κατά της Ελλάδας στα τουρκικά.
Η τοπική ιστοσελίδα Thrakinea δημοσίευσε φωτογραφία τουρκικού δακρυγόνου, που σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα ρίχτηκε προς τους Έλληνες αστυνομικούς.
«Δείτε τα δακρυγόνα που πέταγαν στους Έλληνες αστυνομικούς μετανάστες οι οποίοι είναι συγκεντρωμένοι στα σύνορα και προσπαθούν να περάσουν στην Ελλάδα. Προφανώς τα δακρυγόνα κάποιος τους τα έδωσε», υποστηρίζει η τοπική σελίδα.























































