ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ελληνική κυβέρνηση στέλνει sms στους μετανάστες για να τους αποτρέψει να περάσουν τα σύνορα

Η ελληνική κυβέρνηση στέλνει sms στους μετανάστες για να τους αποτρέψει να περάσουν τα σύνορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μηνύματα μέσω sms για να αποτρέψουν πρόσφυγες και μετανάστες να αποπειραθούν να περάσουν τα σύνορα αποστέλουν στα κινητά τους οι ελληνικές αρχές.

Στο συγκεκριμένο SMS υπογραμμίζεται ότι η Ελλάδα ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας στα σύνορά της στο μέγιστο επίπεδο.

Η ελληνική κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα πρόσφορα μέσα για την ενημέρωση των ανθρώπων που παρακινούμενοι από fake news κινούνται ή συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία των ανατολικών μας συνόρων.

Σε αυτό το πλαίσιο αξιοποιείται η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων στα σύνορα ώστε να ενημερωθούν οι συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες.

Ξένα κινητά που βρίσκονται κοντά στην περιοχή λαμβάνουν τα παρακάτω μηνύματα καθώς πλησιάζουν τα σύνορα. Έχουν ήδη ληφθεί χιλιάδες.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του μηνύματος:

«Από το Ελληνικό κράτος: Η Ελλάδα ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας των συνόρων της μέγιστο επίπεδο. Μην επιχειρήσετε να περάσετε παράνομα τα σύνορα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr