ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εργαζόμενοι σε ΜΚΟ αναχωρούν από τη Λέσβο γιατί φοβούνται επιθέσεις από εξαγριωμένους Έλληνες

Εργαζόμενοι σε ΜΚΟ αναχωρούν από τη Λέσβο γιατί φοβούνται επιθέσεις από εξαγριωμένους Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά και τους προπηλακισμούς της Κυριακής και τις βίαιες επιθέσεις σε βάρος τους, πολλοί εργαζόμενοι σε Εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ, κυρίως ξένοι υπήκοοι, αναχωρούν από την Λέσβο.

Νωρίς το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας εργαζόμενοι σε Εθελοντικές οργανώσεις και ΜΚΟ πραγματοποίησαν σύσκεψη και πορεία στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «LesvosPost» πολλοί εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ αποφάσισαν να αναχωρήσουν από το νησί καθώς έχουν γίνει στόχοι επιθέσεων από εξαγριωμένους κατοίκους σε διάφορα σημεία της Λέσβου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα σε πολλά περιστατικά αφίξεων μεταναστών οι εθελοντές και εργαζόμενοι σε ΜΚΟ ήταν άφαντοι.

Τη νύχτα της Κυριακής σημειώθηκαν πολλές επιθέσεις από εξαγριωμένους κατοίκους της Λέσβου σε εργαζόμενους εθελοντικών οργανώσεων και ΜΚΟ, σε πολλές περιπτώσεις οι κάτοικοι έσπασαν και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα.

Όπως μετέδωσε την Κυριακή το «LesvosPost», μετά τα επεισόδια στη Θερμή νεαρά κυρίως άτομα εξαπέλυσαν ένα ανθρωποκυνηγητό κατά εργαζομένων σε ΜΚΟ.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας ανέφεραν ότι στην Επάνω Σκάλα κοντά στην ΔΕΗ υπήρξαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ νεαρών και μελών ΜΚΟ.

Εξαγριωμένοι νεαροί αναποδογύρισαν πολλά αυτοκίνητα μελών ΜΚΟ ενώ σε άλλες περιπτώσεις υπήρξαν και βιαιοπραγίες εναντίων τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

Ο Γεραπετρίτης στη δυτ. Λιβύη: Τι συζήτησε με το καθεστώς Ντμπεϊμπά της Τρίπολης

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Η αντίστροφη μέτρηση για μεγάλο ΣΕΙΣΜΟ έχει ξεκινήσει για τον Κορινθιακό Κόλπο

Λέσβος: Στοιχεία για εμβολιασμούς και άμεσες αποζημιώσεις ζητά απ’ την Κομισιόν ο Φαραντούρης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr