ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Διπλωματικό θρίλερ στη Δαμασκό: Διέκοψαν ξαφνικά τον Φιντάν και οι αντιδράσεις της Άγκυρας
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Ο Μπ. Νετανιάχου διακήρυξε τη Συμμαχία των Αρχαίων Εθνών: «Η Ιερουσαλήμ και η Αθήνα είναι τα θεμέλια»
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Η Ρωσία διεξάγει υβριδικό πόλεμο με drones και κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια ανάσα από το το μουσείο της Αρχαίας Μεσσήνης, ενός από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της χώρας, έφτασαν οι φλόγες από την φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο όρος Ιθώμη στον Μελιγαλά Μεσσηνίας.
Συνολικά 4 οικισμοί έχουν εκκενωθεί.
Πρόκειται για τα χωριά Μαυρομάτι, Κροντήρες, Δανηλαίϊκα και Γκολέμη όπου η φωτιά πέρασε δίπλα από τα σπίτια.
Στη μάχη της κατάσβεσης έχουν πέσει όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής της περιοχής καθώς και όλα τα οχήματα που διαθέτουν οι γύρω δήμοι.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία η φωτιά ξέσπασε στη μία το μεσημέρι από το χωριό Ζερμπίσια Μεσσηνίας, έξω από το Μελιγαλά.
Λόγω της πυρκαγιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από την Αρκαδική Πύλη έως το Νεοχώρι Ιθώμης .
Στην κατάσβεση επιχειρούν πυροσβεστικά αεροπλάνα και ελικόπτερα καθώς και επίγειες δυνάμεις με 20 πυροσβεστικά οχήματα εθελοντές και οχήματα δήμων.
Δείτε τα βίντεο που ανέβασε η εφημερίδα Θάρρος:






















































