Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει το ευρύτερο κλείσιμο των σχολείων στην Ελλάδα

Κοροναϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει το ευρύτερο κλείσιμο των σχολείων στην Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο ενδεχόμενο για κλειστά σχολεία λόγω του κοροναϊού αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Ειδικότερα, μιλώντας στην τηλεόραση του Open, ο κ. Πέτσας τόνισε πως «είναι απόλυτα πιθανό να προχωρήσουμε και σε ευρύτερο κλείσιμο σχολείων.

»Από εκεί και πέρα το ζήτημα είναι πώς στηρίζεται ο εργαζόμενος γονιός που θα αναγκαστεί να μείνει σπίτι για να έχει τη φροντίδα των παιδιών, αλλά και με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει μια οικογένεια που ζει μαζί με τον παππού ή τη γιαγιά, δηλαδή πώς θα προφυλαχθεί και αυτός που ανήκει στην ευάλωτη κατηγορία.

»Όλα αυτά θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν σήμερα».

Σε ερώτηση αν θα ακυρωθούν φοροελαφρύνσεις λόγω κρίσης και κορονοϊού (δηλαδή μειώσεις ΕΝΦΙΑ και εισφοράς αλληλεγγύης το 2020), ο κύριος Πέτσας ήταν κατηγορηματικός ότι «καμία περίπτωση δεν υπάρχει να συμβεί αυτό.

»Σκοπός είναι να αντιμετωπισθεί ο βασικός λόγος της πτώσεως της ζήτησης.

»Εμείς θα τονώσουμε τη ζήτηση με οριζόντια μέτρα και θα στοχεύσουμε κάποιους συγκεκριμένους κλάδους με άμεσο πρόβλημα που χρειάζεται στήριξης».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Πετρούπολη: Συνελήφθη 16χρονος με μπαλτά 29 εκατοστών έξω από λύκειο

Στην εποχή Μητσοτάκη τα σχολεία καταρρέουν: Πτώση σοβάδων και θερμοσίφωνα στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr