Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κοροναϊός: Μαθητής λυκείου στο Γαλάτσι βρέθηκε θετικός στον Covid-19

Κοροναϊός: Μαθητής λυκείου στο Γαλάτσι βρέθηκε θετικός στον Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Δήμος Γαλατσίου με ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, ενημέρωσε για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος του κοροναϊού σε μαθητή λυκείου της πόλης.

Η ανάρτηση του δήμου:

«Ένας Δήμος οργανωμένος οφείλει να προστατεύει υπεύθυνα τους κατοίκους του με σωστή ενημέρωση και άμεσες στρατηγικές δράσεις.

»Σύμφωνα με ενημέρωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε μαθητή στο 4ο Γενικό Λύκειο Γαλατσίου.

»Συνιστούμε την ψυχραιμία των κατοίκων της πόλης μας και βεβαιώνουμε πως η Δημοτική Αρχή είναι κοντά στους κατοίκους!

»Μαζί θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες αυτής της κατάστασης με σύνεση καθώς βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΔΥ.

»Από την πρώτη στιγμή άρχισαν να γίνονται οι απαιτούμενες ενέργειες για την ελαχιστοποίηση της εξάπλωσης της νόσου και δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας.

»Ο Δήμος Γαλατσίου διευκρινίζει για μια ακόμη φορά πως για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων και τα κριτήριά της, την αποκλειστική ευθύνη έχουν τα συναρμόδια Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά από την εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας».

Με βάση αυτή την εξέλιξη, ο Δήμος Γαλατσίου ανακοίνωσε επίσης ότι από την Τρίτη 10/3 όλοι οι βρεφονηπιακοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι νεωτέρας.

«Τονίζουμε ότι η απόφαση για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς ελήφθη από τον Δήμο αποκλειστικά για προληπτικούς λόγους και ΔΕΝ υπάρχει κάποιο κρούσμα προσβληθέντος από τον νέο κορωνοϊό που να σχετίζεται με τις συγκεκριμένες μονάδες» εξηγεί στην ανακοίνωσή του ο Δήμος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γερμανία: Στα όρια της ύφεσης η οικονομία – Το 2024 θα είναι μια δύσκολη χρονιά

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr