Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ιωάννα Κουσκούση είναι η Θεσσαλονικιά που κατηγορούσε τους μασόνους (φωτο)

Η Ιωάννα Κουσκούση είναι η Θεσσαλονικιά που κατηγορούσε τους μασόνους (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βάιραλ έγινε στο διαδίκτυο βίντεο με την Ιωάννα Κουσκούση, σε υστερία στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, να κατηγορεί τους Μασόνους και να αραδιάζει θεωρίες συνωμοσίας μπροστά σε άφωνους αστυνομικούς που θέλησαν να της κάνουν έλεγχο στα πλαίσια της απαγόρευσης άσκοπης κυκλοφορίας.

Την αντίδρασή της που προκάλεσε πολλά σχόλια, να σκίσει τις κλήσεις που της έκοψαν αστυνομικοί επειδή περπατούσε στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης παρά το γεγονός ότι είναι σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας που αποφάσισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μετά τις εικόνες κοσμοσυρροής τη Δευτέρα εξηγεί στο protothema.gr η ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση.

Η ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεπαρουσιάστρια ισχυρίζεται ότι έστειλε κανονικά το μήνυμα στο 13033 πριν ξεκινήσει από το σπίτι της με προορισμό την παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ως λόγο μετακίνησης επέλεξε «άθληση» και μαζί της ήταν ο γιος της.

Όπως λέει η ίδια «στην αρχή της βόλτας μας, κάναμε μια πρώτη στάση στην εκκλησία για να ανάψουμε ένα κεράκι και μετά συνεχίσαμε με προορισμό την παραλία, εκείνος με το πατίνι του και εγώ με τα πόδια».

Φτάνοντας στον Λευκό Πύργο διαπίστωσε ότι είχαν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα που εμπόδιζαν τον κόσμο να βγει στην παραλία.

Αντέδρασε φωνάζοντας ότι «δεν θα με κλείσετε εσείς σπίτι με αυτή τη φάρσα που εξελίσσεται» και πως «θέλετε να μας βάλουν τσιπάκι αλλά εγώ δεν θα το δεχθώ» κλπ.

Κάποια στιγμή έφτασε σε ένα σημείο όπου βρισκόταν μπλόκο της Αστυνομίας, επί της παραλίας.

Οι αστυνομικοί την ενημέρωσαν ότι δεν επιτρέπεται η διέλευση και προχώρησαν στον έλεγχο των στοιχείων της.

Επιπλέον, την ρώτησαν εάν έχει στείλει μήνυμα στο 13033 ή αν διαθέτει συμπληρωμένη την απαραίτητη φόρμα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, το sms το είχε αποσταλεί κανονικά και ο λόγος της μετακίνησης της αφορούσε σε «άθληση».

Ωστόσο η παραγωγός υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί επέμεναν να την γράψουν για παράβαση που αφορά στην παρουσία της στην παραλία δυνάμει της απόφασης της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Η ίδια θα πει: «άρχισα να φωνάζω και τότε εκείνοι άρχισαν να με απειλούν, ότι θα με πάνε στο Τμήμα.

»Μου πήραν την ταυτότητα ενώ εγώ έσκισα και τις τρεις κλήσεις γιατί με έγραψαν για λάθος λόγο. Το μήνυμα το είχα στείλει κανονικά».

Η Ιωάννα Κουσκούση έχει απασχολήσει στο παρελθόν σκανδαλοθηρικά δημοσιεύματα με τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της.

«Είναι ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό. Ένα κορίτσι που εδώ και κάποιους μήνες αποφάσισε να συνδυάσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στη δημοσιογραφία με την τηλεόραση. Η Ιωάννα Κουσκούση είναι μια νέα μαμά πολύ ταλαντούχα και με προοπτικές στο μαύρο γυαλί. Ξεκίνησε ώς ρεπόρτερ στην ΤV-100 και μετά μεταπήδησε στην υποκριτική. Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει την εκπομπή “Ζήσε με αγάπη” στο Star Βορείου Ελλάδος μαζί με τη Φωτεινή Μάντζιου. Ανεξάρτητα απο την προσωπική εμπλοκή της στο ζευγάρι… όλοι λένε πώς έχει ταλέντο και αμεσότητα στο γυαλί… Το κορίτσι αυτό είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία του χωρισμού του Γιώργου Μαυρίδη με την Νικολέττα Ράλλη. Ο τατουατζής γοητεύτηκε απο την 33χρονη νεαρή μανούλα και η πρωτοβουλία του να την “γνωρίσει” περισσότερο έγινε αντιληπτή απο την Νικολέττα», έγραφε πριν ένα χρόνο το NassosBlog.

Η Ιωάννα Κουσκούση όντως έχει καταφέρει να έχει τέλειες αναλογίες και δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό – άλλοτε με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο – και μας αφήνει κάθε φορά με το στόμα ανοιχτό! Η παρουσιάστρια χαλαρώνει, απαλλαγμένη από επαγγελματικές υποχρεώσεις, απολαμβάνοντας δροσιστικές βουτιές σε θάλασσες και πισίνες της Χαλκιδικής, ενώ δεν διστάζει να μοιράζεται φωτογραφικά στιγμιότυπα ποζάροντας με μαγιό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και το facebook. Από τις αναρτήσεις της αντιλαμβανόμαστε πως η Ιωάννα Κουσκούση έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα μαγιό. Ξεκίνησε ως ρεπόρτερ στην ΤV-100 και μετά μεταπήδησε στην υποκριτική. Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει την εκπομπή «Ζήσε με αγάπη» στο Star Βορείου Ελλάδος μαζί με τη Φωτεινή Μάντζιου Είναι ένα κορίτσι πολύ εντυπωσιακό. Ένα κορίτσι που εδώ και κάποιους μήνες αποφάσισε να συνδυάσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στη δημοσιογραφία με την τηλεόραση», έγραφε τον Ιούλιο του 2019 η τοπική ιστοσελίδα Cyclades24.

Η ραδιοφωνική παραγωγός Ιωάννα Κουσκούση δεν είναι παντελώς άγνωστη. Όπως είδατε «πρωταγωνιστεί» με τα μαγιό της στις ιστοσελίδες.

Είχε συμμετάσχει στο τηλεριάλιτι, Shopping Star με την Βίκυ Καγιά να την αποθεώνει για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αντίστοιχης αποθέωσης έλαβε από τους ακόλουθους της στο Instagram όταν ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα σε μια από τις επισκέψεις του στην Θεσσαλονίκη.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ νόμιζε ότι η παρουσιάστρια του ζητούσε να βγάλουν μια σέλφι φωτογραφία όμως εκείνη τραβούσε βίντεο με αποτέλεσμα η κάμερα να πιάσει την αμήχανη αντίδραση του.

Δείτε πατώντας ΕΔΩ το βίντεο με την Ιωάννα Κουσκούση να κατηγορεί τους μασόνους και να υποστηρίζει θεωρίες συνωμοσίας

Στο βίντεο η Ιωάννα Κουσκούση ακούγεται να λέει:

«Να μην πάω εγώ στην παραλία και να κάνω την γυμναστική μου;

»Ό,τι θέλω θα κάνω ρε, το σύστημά σας, κοιμισμένοι όλοι! Φέρε την ταυτότητα.

»Να πάνε όλοι οι άλλοι που είναι κότες και να κάτσουνε στο σπίτι τους, μ’ αυτή τη φάρσα και το ψέμα που γίνεται όλο εδώ. Που το ζούμε.

»Άρχισε να συμβαίνει και το ζούμε. Κι εσείς κοιμάστε. Κοιμάστε γ@μ@ τους σατανάδες μέσα!

»Πάμε στη μασονία όλοι! Πάμε να μας φάνε όλους! Οκ, φέρε την ταυτότητα».

Δείτε το βίντεο και εδώ:

Ξεσηκωθείτε! Ξεσηκωθείτε!

Βάιραλ στο διαδίκτυο έχει γίνει ακόμα ένα βίντεο, μιας άλλης νεαρής γυναίκας, που καλεί σε ξεσηκωμό ενάντια σε «αντίχριστους» και «μασόνους», που απαγορεύουν την πρόσβαση στις εκκλησίες.

Δεν είναι η Ιωάννα Κουσκούση, είναι άλλη νεαρή, των ίδιων από ό,τι φαίνεται θεωριών συνωμοσίας οπαδός:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Ζάκυνθος: Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) τίμησε τον Ανδρέα Κάλβο – Μεγάλο πλήθος Ζακυνθινών

Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) δια την Ελλάδα σύναψε σχέσεις φιλίας με τον Σκωτικό Τύπο δια την Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr