Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατρός με κορωνοϊό αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία στην κλινική Ταξιάρχαι

Γιατρός με κορωνοϊό αρνείται να σταματήσει τα εξωτερικά ιατρεία στην κλινική Ταξιάρχαι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε υγιειονομική βόμβα φαίνεται να εξελίσσεται η κατάσταση στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, όπου καταγράφηκαν δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού, ενώ κατέληξαν τρεις ασθενείς που νοσηλεύτηκαν εκεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha θετικός στον ιό βρέθηκε συνεργαζόμενος με την κλινική γιατρός ο οποίος είχε δει δεκάδες ασθενείς στο ιδιωτικό του ιατρείο.

Επίσης θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν και μέλη του στενού συγγενικού περιβάλλοντος του 65χρονου που έπασχε από τον ιό και κατέληξε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο εν λόγω γιατρός σταμάτησε να συνεργάζεται με την κλινική λόγω των κρουσμάτων.

Όμως παρά το ότι διαγνώστηκε θετικός αρνείται να σταματήσει τα ιατρεία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αρκουμανέας, ο «γιατρός διαγνώστηκε θετικός, ωστόσο, αρνείται να το δεχτεί και θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει τα εξωτερικά του ιατρεία».

Σε ερώτηση σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται ο κος Αρκουμανέας είπε πως θα γίνουν τα προβλεπόμενα σε συνεννόηση με την πολιτική προστασία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, τα κρούσματα του κορωνοϊού που διαπιστώθηκαν στην κλινική δεν έχουν απομακρυνθεί γιατί είναι πολλοί και νοσηλεύονται εκεί με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να τους φροντίζει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέραμα: Στο νοσοκομείο 5χρονη που καταγγέλλει σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Γλυφάδα: Χτύπησε τη γυναίκα του, τον καταδίωξε η αστυνομία και αυτοκτόνησε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr