ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Ιδιωτικές Κλινικές, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Περιστέρι,


















































Έξαλλος με τους «συμμάχους» ο Τραμπ: Ούτε χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ
«Ράλι» για χρυσό και χρυσή λίρα στην Ελλάδα - Που «πέταξαν» οι τιμές
Το Ισραήλ σκότωσε τον Αλί Λαριτζανί - Νετανιάχου: «Συμμορία γκάνγκστερ διοικεί το Ιράν»
«Μέτωπο» Δούκα-Χριστοδουλάκη στο ΠΑΣΟΚ: «Όχι» σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ
Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής: «Το Ιράν δεν συνιστούσε άμεση απειλή για τις ΗΠΑ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ιδιαίτερα οξύς για τα όσα συνέβησαν στην ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκε εστία κορωνοϊού και έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ.
Μιλώντας στο Open, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας σημείωσε ότι «διεξάγεται εισαγγελική έρευνα και στην οποία ο ΕΟΔΥ έχει κληθεί να συνδράμει.
»Θα δώσουμε στον εισαγγελέα τα σχετικά πορίσματα.
»Από τις πρώτες μας επισκέψεις στο Περιστέρι είδαμε ότι δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και ακριβώς για αυτό έχουμε 37 κρούσματα και τρεις νεκρούς.
»Στη συγκεκριμένη κλινική δεν τηρούσαν τα μέτρα και υπήρχαν κάποιοι εργαζόμενοι οι οποίοι αν και είχαν συμπτώματα συνέχισαν να εργάζονται.
»Ακόμη, υπήρξαν ασθενείς που είχαν συμπτώματα και έκαναν αιμοκάθαρση και αυτό συνέβαλε στη διασπορά του ιού».























































