Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: Αρνητικά όλα τα δείγματα από την κλινική «Κασταλία»

Κορωνοϊός: Αρνητικά όλα τα δείγματα από την κλινική «Κασταλία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ότι έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα από όταν διαπιστώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη χώρα, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση της κλινικής «Κασταλία» στο Ελληνικό.

Ταυτόχρονα ενημερώνει πως όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από το προσωπικό και τους ασθενείς της, ήταν αρνητικά.

Η ανακοίνωση: «Μετά την επίσημη ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ πως όλα τα δείγματα που ελήφθησαν από το προσωπικό και τους ασθενείς μας είναι αρνητικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τα ΜΜΕ όσο και την Αρχή Πολιτικής Προστασίας για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους για τους ασθενείς, τους εργαζόμενους και την κλινική.

»Η κλινική «Κασταλία» έθεσε αυτοβούλως σε εφαρμογή ειδικό πρωτόκολλο προστασίας των ασθενών και του προσωπικού της με εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ελέγχου από τις 27 Φεβρουαρίου όταν έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα στην χώρα μας.

»Το επισκεπτήριο για τους συγγενείς των ασθενών έχει διακοπεί από τις 8 Μαρτίου.

»Την Τετάρτη 22 Απριλίου μάθαμε τόσο εμείς όσο και οι οικείοι του από τα ΜΜΕ για τον υποτιθέμενο «θάνατο» ασθενούς μας που είχε διακομισθεί με παθολογικό πρόβλημα σε κρατικό νοσοκομείο.

»Το ίδιο βράδυ ο ΕΟΔΥ μας ενημέρωσε πως ο ασθενής ζει!

»Για το μέλλον μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιφρουρήσουμε την υγεία όλων των ασθενών μας και την δική μας όπως κάνουμε στα 70 χρόνια της δραστηριότητάς μας στον χώρο της Υγείας.

»Σας ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αττική: Συμμορία διακινούσε ναρκωτικά ακόμα και μέσα σε σχολεία – Συνελήφθησαν 12 άτομα

Πειραιάς: Κορυφώθηκε η πανελλαδική εκστρατεία για την Οδική Ασφάλεια – «Η πρόληψη σώζει ζωές»

Διαμαντής Καραναστάσης: Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής – Του επιβλήθηκε πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Κλείνουν νωρίτερα τρεις σταθμοί του Μετρό: Παράταση στις εργασίες της Γραμμής 2

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr