Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο καιρού: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις αναμένονται σήμερα Δευτέρα και αύριο, Τρίτη.

Αναλυτικότερα:

α. Σήμερα Δευτέρα (01/06/2020), στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στην Κρήτη (κυρίως στα ανατολικά).

β. Αύριο Τρίτη (02/06/2020), τις πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά της υπόλοιπης χώρας.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, σήμερα αναμένονται βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι καταιγίδες αναμένεται να είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Για 8η συνεχόμενη ημέρα συνεχίζεται η αστάθεια του καιρού στη χώρα.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τη Δευτέρα 01/06 βροχές και καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι τόσο στις ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές.

Μεγάλη είναι η πιθανότητα χαλαζοπτώσεων στο Αιγαίο, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη αλλά και γενικότερα στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.

Οι καταιγίδες θα είναι κατά τόπους ισχυρές και θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ριπαίους ανέμους και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Για σήμερα Δευτέρα, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ στα δυτικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καιρός: Ραγδαία επιδείνωση την Κυριακή 17/3 το απόγευμα

Ποιος ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Που θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη με κακοκαιρία

Έρχεται κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Που θα «χτυπήσει» – Πόσο θα διαρκέσει

Καιρός: Ο χειμώνας 2023-2024 είναι θερμότερος όλων των εποχών στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr