ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνολικά 27 πρόσφυγες και μετανάστες, εννέα άνδρες, εννέα γυναίκες και εννέα παιδιά, αφρικανικής στο σύνολό τους καταγωγής επέβαιναν σε βάρκα που έφθασε σήμερα Τετάρτη το πρωί στη θαλάσσια περιοχή της Νεάπολης νότια της πόλης της Μυτιλήνης.
Οι αφιχθέντες ελέγχονται ιατρικά από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στον καταυλισμό στον Καρά Τεπέ και θα τεθούν σε επταήμερη καραντίνα.
Η σημερινή είναι η πέμπτη βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνει στη Λέσβο μέσα στον Ιούνιο.
Οι αφιχθέντες του Ιουνίου ανέρχονται σε 185.
Η πρώτη με 32 επιβαίνοντες είχε φτάσει στον Παληό, η δεύτερη με 40 στη βορειοδυτική Λέσβο, η τρίτη την Κυριακή το πρωί με 36 διασωθέντες βόρεια της Λέσβου, η τέταρτη τη Δευτέρα με 50 στη Θερμή και η πέμπτη σήμερα.
Ας σημειωθεί ότι στα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου οι ροές παραμένουν μηδενικές από τον περασμένο Μάρτιο.























































