ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο «γολγοθάς» της Ιωάννας – Πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο

Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζεται ο «γολγοθάς» της Ιωάννας – Πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αττική, Επίθεση με Βιτριόλι,

Στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα μεταφέρθηκε η 35χρονη γυναίκα που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star η μεταγωγή της 35χρονης έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές Ελαιώνα.

Μια μεταφορά που κρίθηκε αναγκαία κυρίως για υπηρεσιακούς λόγους.

Στο μεταξύ η Ιωάννα σήμερα υποβλήθηκε σε νέο χειρουργείο, το πέμπτο κατά σειρά, αυτή τη φορά στα χέρια καθώς οι βλάβες που έχουν προκληθεί και σε αυτό το σημείο του σώματός της από το βιτριόλι είναι πολλές και σοβαρές.

Όπως είπε η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Θριασέιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, το χειρουργείο στα χέρια πήγε καλά.

«Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της.

»Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον» τόνισε.

Η Ιωάννα θα πρέπει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»

Η αλληλεγγύη έγινε πράξη από το Allwyn Care στον Πειραιά

Πειραιάς: Για μια θέση παρκαρίσματος, 77χρονος κραδαίνοντας τρίαινα επιτέθηκε σε 44χρονο και 38χρονο

Ασπρόπυργος: Ρομά επιτέθηκαν σε πυροσβέστες για να τους κλέψουν το πυροσβεστικό όχημα

Με μια στάση στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά γινόμαστε εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών – 16 Ιουνίου συμμετέχουμε όλοι στην εθελοντική δράση «Allwyn Care Life Savers»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr