ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διασωληνωμένο παραμένει ένα 9χρονο αγόρι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από πισίνα στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Κυριακής.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) έπειτα από σειρά εξετάσεων που προηγήθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Συγκρατημένα αισιόδοξη δηλώνει η διοίκηση του νοσοκομείου.
Βάσει των αποτελεσμάτων των εξετάσεων του 9χρονου, το αναπνευστικό του σύστημα είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο.
Ωστόσο εγκεφαλικά δεν παρουσιάζονται σοβαρές βλάβες ενώ και το καρδιαγγειακό σύστημα του παιδιού είναι σε αρκετά καλό επίπεδο.
Τυχερό μέσα στην ατυχία του στάθηκε το αγόρι καθώς μόλις ανασύρθηκε χωρίς σφυγμό από την πισίνα επιχείρησης, του έγινε ΚΑΡΠΑ και ο σφυγμός του επανήλθε.
Τόσο η άσκηση της καρδιoπνευμονικής αναζωογόνησης όσο και η άμεση άφιξη του ΕΚΑΒ βοήθησαν στην παρούσα κατάσταση του 9χρονου ενώ όπως είπε και ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ χρειάζεται χρόνος για να διαπιστωθεί αν η εξέλιξη της υγείας του παιδιού θα παρουσίαση έστω και μικρή βελτίωση.























































