ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εξέλιξη βρίσκεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση που διέταξε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας σε βάρος του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος στην Ύδρα, ο οποίος εικονίζεται σε φωτογραφία να χαιρετά ναζιστικά μπροστά από τρένο της ναζιστικής Γερμανίας στο Μουσείο Συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης.
Η φωτογραφία αυτή, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, έφτασε ανώνυμα στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων η οποία διενήργησε έρευνα και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του αξιωματικού, η οποία βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.
Ωστόσο δεν έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του λόγω του ότι δεν διαπιστώνεται η τέλεση κάποιου αδικήματος αλλά από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ διατάχθηκε η μετακίνηση του αστυνομικού από την Ύδρα, η οποία όμως εκκρεμεί λόγω του ότι ο αστυνομικός έχει προσφύγει στα διοικητικά δικαστήρια.























































