ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Οι Αμερικανοί κατέρριψαν ιρανικό drone που προσέγγιζε το αεροπλανοφόρο Άμπραχαμ Λίνκολν
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε εργοτάξιο του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 14.00 όταν ένας 47χρονος εργάτης εργολάβου, έπεσε από σκάλα καθημερινής χρήσης στο εργοτάξιο της Αγίας Σοφίας και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.
Στον τόπο του δυστυχήματος έχουν σπεύσει περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής.
Επίσης στο σημείο βρίσκεται και αντιπροσωπεία του Σωματείου Οικοδόμων Θεσσαλονίκης, αλλά και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, Λεωνίδας Στολτίδης.
Μιλώντας στη Voria.gr, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος ανέφερε ότι πρόκειται για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός και ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εργάτη.
Παράλληλα, τόνισε ότι οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται τόσο από την εταιρεία όσο και από τις αρμόδιες Αρχές.
«Είμαστε επίμονοι στην τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας», τόνισε χαρακτηριστικά.























































