ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ένα ακόμη σχολείο της Αττικής εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού μόλις λίγες ημέρες πριν την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία μετά τις θερινές διακοπές.
Πρόκειται για το 8ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής, όπου θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε εκπαιδευτικός
Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η εκπαιδευτικό εμφάνισε συμπτώματα και ενημέρωσε τη διεύθυνση της μονάδας, η οποία με τη σειρά της πληροφόρησε τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζεται ότι κρούσματα βρέθηκαν πρόσφατα στο 30ο δημοτικό σχολείο και στο 16ο Γυμνάσιο Περιστερίου, όπου εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό μια καθαρίστρια και ένας εκπαιδευτικός αντίστοιχα.
Με την εύρεση των δυο κρουσμάτων ο Δήμος Περιστερίου προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου ενημερώνοντας τον ΕΟΔΥ και το υπουργείο Παιδείας.






















































