Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

9χρονος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Ρέθυμνο

9χρονος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Ρέθυμνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κρήτη, Ρέθυμνο,

Ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού σε 9χρονο αγόρι επιβεβαιώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στο Ρέθυμνο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neakriti.gr, ο 9χρονος παρουσίασε ήπια συμπτώματα και έκανε το τεστ στο Νοσοκομείο Ρέθυμνου, το οποίο βγήκε θετικό.

Το παιδί βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Πλέον, αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου μεταφέρεται 65χρονη από το Ρέθυμνο, που είχε διαγνωστεί θετική στον κοροναϊό.

Η γυναίκα εισήχθη στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Ρεθύμνου στις αρχές της εβδομάδας, καθώς παρουσίαζε πυρετό και αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, η 65χρονη αναμένεται να μεταφερθεί εντός της ημέρας στη Μονάδα Αντιμετώπισης Κοροναϊού (ΜΑΚ) του ΠΑΓΝΗ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ρόδος: 19χρονος στρατιώτης από την Κρήτη σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Βορίζια: Στη φυλακή μετά τις απολογίες τους και τα τρία αδέρφια Φραγκιαδάκη

Βορίζια: Προφυλακίστηκαν οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν στο ΠΑΓΝΗ – Και άλλη σύλληψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr