ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 25χρονος από την Τήνο, θετικός στον κορωνοϊό, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή σε νοσηλευτική μονάδα αναφοράς στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας syrostoday.gr, ο 25χρονος μεταφέρθηκε το Σάββατο από την Τήνο στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα και έντονη αδιαθεσία.
Στη Σύρο υποβλήθηκε σε τεστ, όπου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, διασωληνώθηκε και μέσα στην ειδική κάψουλα διακομίσθηκε με το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 25χρονος είχε υποβληθεί σε δύο τεστ Covid-19 στην Τήνο, αλλά είχαν βγει αρνητικά.























































