ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τόνοι πόσιμου νερού χύνονται μέσα από έναν σπάνιο πίδακα μέσα στη θάλασσα, από έναν παλιό αγωγό που βρίσκεται στη Κυανή Ακτή της Πρέβεζας και εδώ και μία εβδομάδα έχει σπάσει.
Κανένας αρμόδιος ωστόσο αν και έχουν περάσει τόσες ημέρες δεν έχει ενδιαφερθεί να αποκαταστήσει τη βλάβη.
Σύμφωνα μάλιστα με την ιστοσελίδα pamepreveza.gr , δεν είναι η πρώτη φορά που σπάει ο συγκεκριμένος αγωγός ο οποίος μεταφέρει νερό από τον Αγ. Γεώργιο στην Λευκάδα.
Και κατά το παρελθόν είχε παρουσιάσει πρόβλημα και όχι μόνο μια φορά και για εβδομάδες ολόκληρες νερό, που το χρυσοπληρώνουν οι πολίτες χάνονταν όπως και τώρα.
Το πρόβλημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι καθαρά του Δήμου Λευκάδας, αφού καμία δικαιοδοσία δεν έχουν οι υπηρεσίες τις Πρέβεζας.
Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες έχει ενημερωθεί ο Δήμος Λευκάδας από υπηρεσίες της Πρέβεζας για το πρόβλημα και κανείς μέχρι στιγμής δεν ενδιαφέρεται.























































