ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο γραφεία του Πρωτοδικείου και μία αίθουσα του Ειρηνοδικείου έκλεισαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ύστερα από κρούσμα κορωνοϊού που διαπιστώθηκε σε ασκούμενη δικηγόρο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ίδια είναι ασυμπτωματική, ενώ υποβλήθηκε τυχαία σε τεστ το οποίο βγήκε θετικό.
Μόλις βγήκε το αποτέλεσμα της εξέτασης η ασκούμενη δικηγόρος ενημέρωσε τις δικαστικές Αρχές της πόλης για τους χώρους τους οποίους επισκέφθηκε πριν από δύο μέρες, όταν βρέθηκε στα δικαστήρια.
Άμεσα λήφθηκε απόφαση να κλείσουν οι συγκεκριμένοι χώροι, ενώ δόθηκε εντολή οι υπάλληλοι να είναι σε επιφυλακή μέχρι να δοθούν αναλυτικές οδηγίες από τις αρμόδιες υγειονομικές Αρχές.
Στο μεταξύ, η Επιτροπή Δικαστικού Μεγάρου ήρθε σε επαφή με τον δήμο Θεσσαλονίκης για την απολύμανση των παραπάνω χώρων.























































