ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμφίπολη, Αρχαία Αμφίπολη, Αρχαιολογία, Καρυάτιδες, Μακεδονία, Μέγας Αλέξανδρος, Ολυμπιάδα Βασίλισσα της Μακεδονίας, Ρωξάνη, Τύμβος Καστά,


















































Η πολεμική βιομηχανία του Ισραήλ «μετακομίζει» στην Κύπρο
Η Σαουδική Αραβία σε «πολιορκία» των Χούτι - Οι ΗΠΑ δείχνουν σωτηρία της από το Ισραήλ
Η Σαουδική Αραβία αντιμέτωπη με την πρώτη δοκιμασία του Συμφώνου Άμυνας της Μέκκας
Σαουδική Αραβία: Ανακαλύφθηκαν 110 εκατομμύρια τόνοι σπάνιων γαιών και ουρανίου στη Μεδίνα
Στόχος της Ρωσίας τα υποθαλάσσια καλώδια της Βρετανίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στα ευρήματα στην Αμφίπολη αναφέρθηκε ο υπουργός Πολιτισμού Κώστας Τασούλας και συγκεκριμένα στα δημοσιεύματα για τις επιγραφές.
Ο υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κώστας Τασούλας, ερωτηθείς για φήμες που ανεύθυνα κυκλοφορούν για ευρήματα στην ανασκαφή του λόφου Καστά στην Αμφίπολη, δήλωσε: «Το ΥΠΠΟΑ και μόνον ενημερώνει τακτικά για την πορεία των ανασκαφικών εργασιών στο λόφο Καστά από την ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων. Έγκαιρα και υπεύθυνα πληροφορούμε για κάθε εύρημα που βρίσκεται και για την κατάστασή του. Αντιλαμβάνεσθε συνεπώς ότι ενημερώνουμε για ό,τι βρίσκουμε. Δεν γίνεται να ενημερώνουμε και για ό,τι δεν βρίσκουμε!».























































