Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτες εικόνες: Δικυκλιστής σώθηκε από θαύμα

Απίστευτες εικόνες: Δικυκλιστής σώθηκε από θαύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας δικυκλιστής που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από τη Λαμία.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του Lamiareport, δύο φίλοι είχαν ξεκινήσει από Χαλκίδα για μια εκδρομή προς την περιοχή των Τρικάλων, όταν όμως βρέθηκαν στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού λίγο μετά τη διασταύρωση της Δίβρης, από άγνωστη αιτία ο ένας από τους δικυκλιστές έχασε τον έλεγχο της μηχανής.

Ο δικυκλιστής βρέθηκε εκτός δρόμου μέσα στο χαντάκι με το πόδι σπασμένο και την μηχανή από πάνω του, να έχει αρπάξει φωτιά.

Για καλή του τύχη στο σημείο σταμάτησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που λίγο πριν το είχαν προσπεράσει. Οι Εκαβίτες μαζί με τον φίλο του έτρεξαν και απεγκλώβισαν τον τραυματισμένο δικυκλιστή, πριν καεί και αυτός μαζί με τη μηχανή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με κάταγμα στο πόδι. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το ότι ο δικυκλιστής φορούσε κράνος και στολή.

Η μηχανή μετατράπηκε σε άμορφη μάζα, ενώ από τη φωτιά εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή που χρειάστηκε η επέμβαση ισχυρών επίγειων και εναέριων πυροσβεστικών δυνάμεων για να τη σβήσουν.

lam5

lam2

lam3

lam4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναθηναϊκός: Νίκησε με ανατροπή 3-1 τη Λαμία και προσωρινά στην κορυφή

Αντίστροφή μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot που μοιράζει 86 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ έως τις 19:00

Μαρκόπουλο: Σοκαριστικό βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 27χρονο

Ολυμπιακός: Συνεχίζει τη μάχη του πρωταθλήματος με 5αρα στη Λαμία

RND: Καίγονται ξανά τα δάση στην Ελλάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr