Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάγδα Φύσσα: Ο χρόνος σταμάτησε τη νύχτα που δολοφόνησαν τον Παύλο

Μάγδα Φύσσα: Ο χρόνος σταμάτησε τη νύχτα που δολοφόνησαν τον Παύλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην εφημερίδα “Έθνος” μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα, σχεδόν ένα χρόνο μετά τη νύχτα που ο γιος της έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του χρυσαυγίτη Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι, σε ηλικία μόλις 34 ετών.

«Η μόνη δικαιοσύνη θα ήταν να γυρίσει πίσω ο γιος μου», λέει σπαρακτικά η Μάγδα Φύσσα.

«Εφυγε για να πάει να δει μπάλα και δεν γύρισε! Είναι τρελό, είναι τρελό! Και ο κόσμος να κοιτάει από τα μπαλκόνια του και να φοβάται να κατέβει», λέει με θλίψη.

«Για μας είναι σαν εκείνη τη μέρα. Μόνο που ο πόνος είναι πιο βαθύς, πιο έντονος. Οι πρώτες ημέρες ήταν χαμένες, δεν καταλαβαίναμε τι μας γινόταν, πού βρισκόμασταν. Είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος εκείνη τη νύχτα. Σε εκείνο το πρωινό που ήπιαμε παρέα καφέ. Και τώρα έχουν προγραμματιστεί όλες αυτές οι εκδηλώσεις, λένε για τον έναν χρόνο… Αλλά για μένα δεν έχει περάσει ούτε μία ώρα» συμπληρώνει με τρεμάμενη φωνή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άνδρες της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο

Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Ξεσπάει ο πατέρας της μετά την δικαστική απόφαση για τους αστυνομικούς

Τορόντο: Ελληνοκαναδή σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά της λίγες μέρες μετά το θάνατο του συζύγου της για να «επανενωθούν στον παράδεισο»

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: Ελεύθεροι υπό όρους ο φρουρός του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Νέος Κόσμος: Γνώστης πολεμικών τεχνών ο 29χρονος που σκότωσε με γροθιές τον 58χρονο οδηγό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr