Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καπραβέλος κατηγορεί τους λοιμωξιολόγους για την έξαρση κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη

Ο Καπραβέλος κατηγορεί τους λοιμωξιολόγους για την έξαρση κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αθήνα διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε, με βάση καταγγελία για το δεύτερο κύμα μετάδοσης του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης διενεργείται προκαταρκτική εξέταση έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων που φέρεται ότι δεν πρότεινε εγκαίρως τη λήψη προστατευτικών μέτρων.

Τι καταγγέλει ο Νίκος Καπραβέλος

Η έρευνα ξεκίνησε ύστερα από όσα κατήγγειλε, σε ΜΜΕ, ο διευθυντής της Β΄ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου Νίκος Καπραβέλος ο οποίος έχει ήδη καταθέσει ενόρκως σε εισαγγελέα.

Στη συνέχεια η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η έδρα της Επιτροπής, ενώ αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τα μέλη της και άλλοι επιστήμονες.

Σκοπός είναι να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται η τέλεση αδικημάτων.

Ο καταγγέλλων επέρριψε ευθύνες στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων για την κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Θεσσαλονίκη.

Ο πνευμονολόγος έκανε λόγο για καταστροφή της πόλης, επειδή δεν προβλέφθηκε η σφοδρότητα του δεύτερου κύματος της πανδημίας, με δυσάρεστες συνέπειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα Funds που αρπάζουν τα σπίτια των Ελλήνων: «Θα νικήσουμε!»

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Ο Αλέξης Τσίπρας πρότεινε «ενεργειακή ασπίδα» για την «προάσπιση της πατρίδας και του ελληνισμού» – Η πρόταση Τσίπρα για ενεργειακή ασπίδα

Αλέξης Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ευθύνεται για την ακρίβεια – 40% ακριβότερο το ρεύμα στην Ελλάδα – Έκλεισε τους λιγνίτες και παρέδωσε τη ΔΕΗ στα καρτέλ ενέργειας

Αλέξης Τσίπρας: Αναβάθμισα τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις «σε αμοιβαία επωφελή βάση, χωρίς λευκές επιταγές»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr