ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πίσω από τον θάνατο του 52χρονου από την Άρτα και της 43χρονης από τα Ιωάννινα που βρέθηκαν νεκροί σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στα Ιωάννινα, κρύβεται μια τραγωδία.
Το σενάριο που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι να πρόκειται για υπόθεση διπλής αυτοκτονίας.
Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύει αφενός το γεγονός ότι ο θάνατος και των δύο εκτιμάται ότι συνέβη την ίδια ώρα και αφετέρου το γεγονός ότι τα σώματά τους βρέθηκαν δίπλα-δίπλα τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς να υπάρχει απόσταση ανάμεσα στα άψυχα σώματά τους.
Οι έρευνες, επίσης, δεν έχουν δώσει κανένα στοιχεία παρουσίας τρίτου προσώπου στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου από το οποίο έγινε η «βουτιά» θανάτου.
Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί η πόρτα του διαμερίσματος ήταν κλειδωμένη από μέσα και δεν υπήρξαν σημάδια παραβίασης.
Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις από τις οποίες θα φανεί αν τα δύο άτομα ήταν υπό την επήρεια φαρμακευτικών ουσιών την στιγμή της βουτιάς στο κενό.























































