ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Ο επικεφαλής της CENTCOM ενημέρωσε τον Τραμπ για τις στρατιωτικές επιλογές έναντι του Ιράν
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν δεσμεύεται για μη συμμετοχή σε περιφερειακό πόλεμο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα Γυμνάσια και Λύκεια στην Αττική άφησε ο Νίκος Σύψας λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των 858 νέων κρουσμάτων από τον ΕΟΔΥ.
Ο λοιμωξιολόγος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ επεσήμανε ότι η κατάσταση που επικρατεί στην Αττική προκαλεί ανησυχία ενώ σημείωσε ότι είναι πιθανό αν υπάρξει περαιτέρω έξαρση των κρουσμάτων αυτό να επηρεάσει και τη λειτουργία των καταστημάτων και να επανέλθει το «click away» στην αγορά.
Αναφερόμενος στο μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού εκτίμησε ότι βρίσκεται παντού στην Ελλάδα και έκανε γνωστό ότι την Πέμπτη θα συνεδριάσει εκ νέου η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων προκειμένου να αποκτήσει μια σαφέστερη εικόνα για τη διασπορά του στην κοινότητα.
Πιο συγκεκριμένα, στη σύσκεψη αναμένεται να γίνει περαιτέρω ανάλυση της επιδημιολογικής εικόνας της χώρας.
Στο επίκεντρο αναμένεται θα βρεθεί η Αττική και η αυξητική τάση που παρουσιάζει στα κρούσματα που προβληματίζει.
Παράλληλα την Πέμπτη αναμένονται να εξετασθούν αναλυτικά και τα στοιχεία για τις μεταλλάξεις.
Όπως είναι γνωστό, την Παρασκευή αναμένεται να ληφθεί η οριστική απόφαση για τα γυμνάσια και λύκεια που είναι προγραμματισμένο να ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου.























































