ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Ανεστάλη η απεργία των ταξί - Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα από τα καμάρια του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, τη φρεγάτα κλάσεως Ναύαρχος Γκόρσκοφ, «Ναύαρχος Κασατόνοφ», κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά.
Μαζί με τη φρεγάτα «Ναύαρχος Κασατόνοβ» έφθασε στον Πειραιά και ομάδα πλοίων του Βόρειου Στόλου του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας, σύμφωνα με ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας στην Ελλάδα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο εξοπλισμός της φρεγάτας «Ναύαρχος Κασατόνοβ» περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις εγκαταστάσεις εκτόξευσης πυραύλων κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Kalibr, ενώ η ρωσική πρεσβεία γνωστοποιεί ότι ολόκληρο το πλήρωμα εμβολιάστηκε με το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού Sputnik-V.
O «Ναύαρχος Κασατόνοφ» είναι το δεύτερο πλοίο της κλάσεως Ναύαρχος Γκόρσκοφ που ναυπηγήθηκε και εντάχθηκε στον Βόρειο Στόλο της Ρωσίας στις 21 Ιουλίου του 2020.
Η Ρωσία προβλέπεται ότι θα κατασκευάσει συνολικά δέκα πλοία της κλάσεως ως το 2027.
Τα σκάφη της κλάσεως αυτής έχουν μήκος 135 μέτρα, εκτόπισμα 4.500 τόνων και κατατάσσονται στον τύπο φρεγατών κατευθυνόμενων βλημάτων.
Διαθέτουν εξελιγμένα ραντάρ και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και θα μπορούν να εκτοξεύουν και τα υπερηχητικά βλήματα Zircon.























































