ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα ακέφαλο πτώμα ηλικιωμένου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης σε σπίτι στην περιοχή του Φρε, στον Αποκόρωνα Χανίων.
Πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για Άγγλο υπήκοο, ηλικίας 68 ετών, που έμενε στην περιοχή.
Η σορός του 68χρονου εντοπίστηκε στο σπίτι του, σε ένα φρικιαστικό σκηνικό, καθώς το κεφάλι του νεκρού βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σώμα του, μισοφαγωμένο, πιθανότατα από τα δύο σκυλιά του ίδιου του νεκρού, τα οποία βρίσκονταν μαζί του στο σπίτι του.
Οι συγγενείς του νεκρού προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του επί μέρες χωρίς να τα καταφέρουν και τότε ενημέρωσαν την πρεσβεία της Μ. Βρετανίας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι Αρχές.
Δεν έχει ξεκαθαρίσει η αιτία θανάτου του μεσήλικα Βρετανού, κάτι που πιθανότατα θα δείξει η νεκροψία, δεδομένης και της κατάστασης της σορού.
Ωστόσο έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ο 68χρονος έμενε μόνος του στο σπίτι, καθώς είχε χάσει τη σύζυγό του πριν από λίγα χρόνια.























































