ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Πόλα Ρούπα, Τρομοκρατία,


















































Υπερπτήσεις τουρκικών μαχητικών πάνω από τη Ρω - Αναχαιτίστηκαν από τα «ελληνικά φτερά»
Euroleague: Στον τελικό του Super Cup ο Ολυμπιακός 92-90 τη Φενέρμπαχτσε
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Ο Απόστολος Χρήστου στο Allwyn Game Time ρίχνει στην πισίνα τους Μπολτ, Τεντόγλου και Πετρούνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Πόλα Ρούπα, το ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα μετέφερε η κλούβα, η οποία ενεπλάκη σε καραμπόλα στο Κηφισό.
Η Πόλα Ρούπα επέστρεφε με κλούβα στις φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα όπου κρατείται, καθώς νωρίτερα είχε βρεθεί στα δικαστήρια για την εκδίκαση της έφεσης για τον Επαναστατικό Αγώνα.
Από την καραμπόλα που έγινε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης συγκρούστηκαν τέσσερα ΙΧ με μία κλούβα και ένα περιπολικό που την συνόδευε.
Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άνθρωποι και προκλήθηκαν υλικές ζημιές.
Όπως είναι φυσικό σήμανε συναγερμός και αμέσως στο σημείο έφτασαν περιπολικά της ΕΛΑΣ με ισχυρή δύναμη.
Να σημειωθεί ότι τόσο το πλήρωμα της κλούβας όσο και η Πόλα Ρούπα, δεν έπαθαν το παραμικρό.
Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι η καραμπόλα έγινε λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, από την σφοδρή καταιγίδα που είχε προηγηθεί στην Αθήνα.























































