ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συζητιέται αλλά δεν έχει ακόμη αποφασιστεί το θέμα της χρήσης διπλής μάσκας είπε ο αναπληρωτής καθηγητής επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής του ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παρασκευής, μιλώντας στην ΕΡΤ.
«Ενδεχομένως στις περιστάσεις που δεν μπορούν να τηρηθούν τα μέτρα, η τήρηση της φυσικής απόστασης και υπάρχει συγχρωτισμός όπως για παράδειγμα στα μέσα μαζικής μεταφοράς ή τα σούπερ μάρκετ, τότε ενδεχομένως να γίνει σύσταση για διπλή χρήση της μάσκας.
»Να τονίσω ότι δεν είναι κάτι κάτι που έχει αποφασιστεί, αλλά είναι κάτι που συζητιέται και θα γίνουν οι συστάσεις και ανακοινώσεις σύντομα» είπε ο κ. Παρασκευής.
Ο αναπλ. καθηγητής επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής ΕΚΠΑ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι σχετικές ανακοινώσεις να γίνουν και την Παρασκευή.
Πρόσθεσε ότι «γενικά έχει φανεί ότι και ο συνδυασμός της χειρουργικής μάσκας με την υφασμάτινη προστατεύει σημαντικά ή και η χρήση δυο χειρουργικών μασκών, αλλά εκεί επειδή και το κόστος είναι μεγαλύτερο μπορεί να γίνει σύσταση ως προς τον πρώτο συνδυασμό».






















































