Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαπραβέλος: Η πανδημία σβήνει προς Μάρτιο – Απρίλιο

Kαπραβέλος: Η πανδημία σβήνει προς Μάρτιο – Απρίλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Aισιόδοξες προβλέψεις έκανε ο Διευθυντής ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Καπραβέλος στην ΕΡΤ λέγοντας πως «η πανδημία σβήνει προς Μάρτη – Απρίλη και από το Πάσχα θα μιλάμε με άλλους όρους».

Ωστόσο χαρακτήρισε κρίσιμους τους επόμενους δύο μήνες και συνέστησε «υπομονή για να μην τα χαλάσουμε την τελευταία στιγμή».

«Η αλυσίδα διασποράς, δηλαδή ο αριθμός των κρουσμάτων και η διάρκεια επιβάλλουν απόλυτη ετοιμότητα, καθώς ο ιός διασπειρόμενος μεταλλάσσεται», τόνισε ο διευθυντής της ΜΕΘ.

Ο κ. Καπράβελος χαρακτήρισε επίτευγμα για τη χώρα «να μην έχουμε επιθετική αύξηση κρουσμάτων και να αποφευχθεί η διάρκεια του κύματος», που όπως είπε, ήταν καταστροφική για τη Θεσσαλονίκη.

Η πίεση στις Μονάδες του «Παπανικολάου» είναι ελεγχόμενη και η αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα δεν μεταφράζεται σε αριθμό νοσηλευόμενων, τόνισε επίσης.

Παράλληλα ο κ. Καπράβελος αναφέρθηκε σε νέο κώδικα αξιών αλληλεγγύης, μνημονεύοντας την προσφορά οργάνων από 42χρονη που εξέπνευσε στο νοσοκομείο από εγκεφαλικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΟΔΥ: Σημαντική αύξηση της γρίπης – Έξι θάνατοι από κορωνοϊό

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Ξεκίνησε ο αντιγριπικός εμβολιασμός – Διαθέσιμο για πρώτη φορά το ρινικό εμβόλιο για παιδιά

Σοκαριστική έξαρση του κορωνοϊού στο Ισραήλ: Η κοινή γνώμη αδιαφορεί για τα νέα, επικίνδυνα παραλλαγμένα στελέχη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr