ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ να απομακρύνει ομάδα ατόμων από το κτίριο της Πρυτανείας, όπου τελούσε υπό κατάληψη για 18 ημέρες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6.30 περίπου, παρουσία και εισαγγελέα και το κτήριο εκκενώθηκε, έχουν γίνει 33 προσαγωγές, ενώ αριθμός ατόμων που βρισκόταν εκεί έχει οδηγηθεί σε δυο κλούβες, οι οποίες έχουν αναχωρήσει από το σημείο.
Ωστόσο οι έρευνες στις εγκαταστάσεις συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ομάδες που έφυγαν από εκεί, κατευθύνθηκαν προς στην πλατεία Χημείου και στο Θετικών Επιστημών προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η κατάληψη.
Πάνω από την πόλη πετούν ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας.
Τη ίδια στιγμή, έχει αποκλειστεί από την κυκλοφορία η Εγνατία Οδός, έξω από την Πρυτανεία καθώς και οι δρόμοι που οδηγούν στο ΑΠΘ.























































