ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
UFO στην Ελλάδα: Τα έγγραφα του Πενταγώνου αποκαλύπτουν τρία περιστατικά στο Αιγαίο - Η δήλωση Τραμπ
Τέλος η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΪ
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια μεγάλης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ να απομακρύνει ομάδα ατόμων από το κτίριο της Πρυτανείας, όπου τελούσε υπό κατάληψη για 18 ημέρες.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6.30 περίπου, παρουσία και εισαγγελέα και το κτήριο εκκενώθηκε, έχουν γίνει 33 προσαγωγές, ενώ αριθμός ατόμων που βρισκόταν εκεί έχει οδηγηθεί σε δυο κλούβες, οι οποίες έχουν αναχωρήσει από το σημείο.
Ωστόσο οι έρευνες στις εγκαταστάσεις συνεχίζονται, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι ομάδες που έφυγαν από εκεί, κατευθύνθηκαν προς στην πλατεία Χημείου και στο Θετικών Επιστημών προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η κατάληψη.
Πάνω από την πόλη πετούν ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας.
Τη ίδια στιγμή, έχει αποκλειστεί από την κυκλοφορία η Εγνατία Οδός, έξω από την Πρυτανεία καθώς και οι δρόμοι που οδηγούν στο ΑΠΘ.























































