ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Αθήνα, Αττική, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κώστας Καραμανλής, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, Μετρό, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Φωτογραφίες έχουν «πλημμυρίσει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν πρωτοφανείς συνωστισμούς στις αποβάθρες του Μετρό της Αθήνας.
Οι ίδιοι συνωστισμοί «μεταφέρονται» και μέσα στους συρμούς.
Οι χρήστες ρωτάνε την κυβέρνηση εάν στις αποβάθρες του Μετρό «δεν κολλάει» και «κολλάει» μόνο στις διαδηλώσεις.
Υπενθυμίζουμε ότι το τελευταίο διάσημα κυβερνητικά στελέχη προσπαθούν να πείσουν ότι στα ΜΜΜ δεν κολλάει.
Πριν λίγες ημέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης ενώ παραδέχτηκε ότι υπάρχει θέμα συγχρωτισμού και μετάδοσης του κορωνοϊού στις αστικές συγκοινωνίες, υποστήριξε η επίδραση των μέσων μαζικής μεταφοράς είναι μικρότερη από την επίδραση των πορειών.
Τον περασμένο Νοέμβριο το ίδιο είχε υποστηρίξει και ο Κώστας Καραμανλής. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν αποτελούν εστίες υπερμετάδοσης του κορωνοϊού, δήλωνε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Αυτά είπε ο κ. Γεωργιάδης, που κατηγορείται ότι παρανόμησε συμμετέχοντας ως ανάδοχος σε βάφτιση.
Να σημειωθεί ότι ενώ μία διαδήλωση συμβαίνει για περιορισμένο χρόνο, η «ασφυκτική» κατάσταση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι καθημερινή και όλες τις ώρες.
Επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι χώροι υπερμετάδοσης του κορωνοϊού.
Οι δηλώσεις υπουργών που υποστηρίζουν το αντίθετο αποτελούν ντοκουμέντα.

























































