ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα φώτα της για μια ώρα έσβησε η Ακρόπολη, συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για την προστασία του περιβάλλοντος.
Κάθε χρόνο εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο εντάσσονται στην πρωτοβουλία ενώνοντας τη φωνή τους για την προστασία του περιβάλλοντος, πολύ δε περισσότερο φέτος που η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία της Covid.
Στη σημαντική πρωτοβουλία που έχει καθιερώσει το WWF, συμμετείχαν φέτος η Ακρόπολη, η Βουλή των Ελλήνων, ο Λευκός Πύργος, η Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, το Μέγαρο Μουσικής, το Ρωμαϊκό Ωδείο στην Πάτρα, το Κάστρο Μονεμβασιάς, καθώς και άλλα εμβληματικά κτίρια και πολλοί δήμοι ανά τη χώρα.























































