Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ειδικοί αποφασίζουν για τα σχολεία την Τετάρτη

Οι ειδικοί αποφασίζουν για τα σχολεία την Τετάρτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σχολεία,

Τα δεδομένα που θα επιτρέψουν ή όχι το άνοιγμα των σχολείων από την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Απριλίου, θα εξετάσουν την Τετάρτη οι ειδικοί.

Το βράδυ της Τρίτη, οι ειδικοί είχαν συνεργασία, προκειμένου να συζητήσουν γενικότερα την κατάσταση, πριν την αυριανή προγραμματισμένη σύσκεψη.

Στην αυριανή σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχει και το υπουργείο Παιδείας, με το αίτημα να δοθεί το «πράσινο φως» για το άνοιγμα τουλάχιστον των Λυκείων, από τη Δευτέρα.

Οι ειδικοί έχουν εκφράσει ήδη τη θέση τους για τα σχολεία, τονίζοντας πως η επαναφορά των μαθητών στα θρανία τους αποτελεί προτεραιότητα.

Θέτουν, ωστόσο, ως προϋπόθεση τη διανομή self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ώστε το άνοιγμα να γίνει με σχετική ασφάλεια και να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω η επιδημιολογική κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Ινστιτούτο Παστέρ: Η γρίπη των πτηνών μπορεί να προκαλέσει πανδημία χειρότερη από τον κορωνοϊό

Πετρούπολη: Συνελήφθη 16χρονος με μπαλτά 29 εκατοστών έξω από λύκειο

Στην εποχή Μητσοτάκη τα σχολεία καταρρέουν: Πτώση σοβάδων και θερμοσίφωνα στο 2ο και 3ο δημοτικό σχολείο της Ηγουμενίτσας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr