Ισλαμικό ΚράτοςΜετάλλαξη ΌμικρονΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚορωνοϊός - Κορονοϊός
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο τόνοι επικίνδυνα όστρακα στην Αλεξανδρούπολη

Δύο τόνοι επικίνδυνα όστρακα στην Αλεξανδρούπολη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δύο τόνοι ακατάλληλα όστρακα κατασχέθηκαν από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου στην Αλεξανδρούπολη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών Γραφείου Ασφάλειας και Αλιείας Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, σε διενεργηθέντα έλεγχο μεσημβρινές ώρες σήμερα, στην περιοχή «ΜΑΚΡΗ» Αλεξανδρούπολης σε Φ.Ι.Χ. όχημα διαπιστώθηκε ότι ο 67χρονος οδηγός του οχήματος και ο 37χρονος συνοδηγός, μετέφεραν από κοινού, ποσότητα οστράκων συνολικού βάρους Δύο χιλιάδες εβδομήντα εννέα κιλών (2.079 kgr), με σκοπό την πώληση – εμπορία χωρίς τα νόμιμα παραστατικά και συνοδευτικά έγγραφα.

Το ανωτέρω όχημα οδηγήθηκε στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης όπου κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν σαράντα επτά (47) σάκους οστράκων του είδους «Τελλίνα» (Donax trunculus) συνολικού βάρους χιλίων διακοσίων ενενήντα οκτώ κιλών (1.298 kgr) υπολειπομένων διαστάσεων, ήτοι από 2,4 έως 2,8 εκατοστά, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των τριών εκατοστόμετρων (3,0cm), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και σαράντα επτά (47) σάκους οστράκων του είδους «Αχιβάδα» (Ruditapes decussatus) συνολικού βάρους επτακοσίων ογδόντα ενός κιλών (781 kgr) εκ των οποίων το μεγαλύτερο μέρος (32 σάκοι) περί τα πεντακόσια δέκα κιλά (510kgr) υπολειπομένων διαστάσεων, ήτοι από 3,2 έως 4,0 εκατοστά, μικρότερα του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των τεσσεράμισι εκατοστόμετρων (4,5cm), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, συνελήφθησαν ο 67χρονος και ο 37χρονος, ενώ κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες οστράκων καθώς και το Φ.Ι.Χ. όχημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλεξανδρούπολη: Ο σύζυγος και συγγενείς του «σάπισαν» στο ξύλο 18χρονη

Tι είπε ο 30χρονος που έδειρε μέχρι θανάτου την γυναίκα του στην Αλεξανδρούπολη

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άνδρα της

Νίκος Δένδιας από Αλεξανδρούπολη: «Θα γίνει ένα λιμάνι εισόδου στην Κεντρική και στην Ανατολική Ευρώπη»

Ο Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε τον Λιμένα Αλεξανδρούπολης: «Γεωστρατηγικός και ενεργειακός κόμβος»

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr