ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

















































Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε όλα τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού που θα διαθέτει η χώρα και όχι μόνο στο AstraZeneca θα έχει πρόσβαση η ηλικιακή ομάδα 40-44 ετών, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε ότι θα γνωρίζουμε τις πρώτες ημέρες του Μαΐου πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα όλα τα εμβόλια για τους 40-44 ετών, «καθώς αυτό εξαρτάται από τις συμμετοχές και τις παραδόσεις των εμβολίων», παρά το γεγονός ότι η πλατφόρμα ανοίγει τη Μεγάλη Πέμπτη.
Όπως τόνισε, για τους πολίτες ηλικίας 45-49 ετών, η πλατφόρμα ανοίγει για όλα τα εμβόλια το Μεγάλο Σάββατο.
Αναφορικά με τους πολίτες 30-39 ετών, ο κ. Θεμιστοκλέους σημείωσε ότι έχουν προγραμματιστεί 103.000 ραντεβού.
«Πρόκειται για σημαντικό αριθμό, ο οποίος θα ανέβει», τόνισε ο κ. Θεμιστοκλέους.
Τέλος, σε ερώτηση για την ηλικιακή ομάδα 18-30 ετών, σημείωσε πως «αν πάμε με βάση τον σχεδιασμό και τις παραδόσεις, πιστεύουμε ότι εντός του Ιουνίου θα έχουμε ανοίξει σχεδόν σε όλες τις ηλικιακές ομάδες».






















































