Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι δήλωσαν οι ιατροδικαστές για την 49χρονη στην Περαία (βίντεο)

Τι δήλωσαν οι ιατροδικαστές για την 49χρονη στην Περαία (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αποκλείουν κάθε ενδεχόμενο να πρόκειται για νεκροφάνεια, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν το πτώμα της 49χρονης γυναίκας, που σύμφωνα με καταγγελίες καλούσε σε βοήθεια μέσα από τον τάφο, στο νεκροταφείο της Περαίας.

Πέντε ιατροδικαστές που συμμετείχαν στην νεκροτομή κατέληξαν ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι η γυναίκα θάφτηκε ζωντανή και ξύπνησε μέσα στο φέρετρο.

«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ούτε υφίσταται λογική σε αυτήν τη σκέψη» δήλωσε ο Θόδωρος Βουγιουκλάκης, ιατροδικαστής από τα Γιάννενα, ο οποίος ανέλαβε την ιατροδικαστική εξέταση για λογαριασμό του Ιδιωτικού Νοσοκομείου.

Στο ίδιο μήκος κύματος, σύμφωνα με το thefestival και ο ιατροδικαστής Ματθαίος Τσούγκας, o οποίος ανέφερε: “Η γυναίκα είχε πεθάνει. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θάφτηκε ζωντανή και να μίλησε μέσα από το φέρετρο”.

“Δεν υπήρξαν σημάδια ασφυξίας” δήλωσε και ο ιατροδικαστής Φώτιος Χατζηνικολάου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σέρρες: Κλούβα των ΜΑΤ παραλίγο να εμβολίσει αγρότες στον κόμβο Πετριτσίου (βίντεο)

Κινητοποιήσεις αγροτών: Κλειστή η Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια – Τραυματισμοί και συλλήψεις

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Ζευγάρι στον Εύοσμο εξέτρεφε γάτες που προόριζε για τροφή

AlcoSelfTest®: Στη Θεσσαλονίκη δράση του πρώτου self-test ανίχνευσης αλκοόλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr